Øv dig med en hobbyvirksomhed

Går du med en drøm om at starte egen virksomhed men uden at have den helt rigtige plan, så start med en hobbyvirksomhed.

Når du har en hobbyvirksomhed lærer du mange ting, som du kan bruge når og hvis du starter som selvstændigt erhvervsdrivende men på en mere rolig måde, end hvis du både skal lære alt det nye og samtidig tjene til dagen og vejen i den helt nye virksomhed.

Brug din hobbyvirksomhed til at øve dig i

  • at lave budgetter, beregne dækningsbidrag og kalkulere priser
  • bogføring og regnskab (altså: Gør det ordentligt fra starten!)
  • købe billigt ind, forhandle med leverandører
  • skabe hjemmesider, lave reklame
  • opbygge netværk

Der er gratis iværksættermøder i alle dele af landet. Er du fra Hovedstadsområdet, kan du tjekke Regnskabsskolens gratis informationsmøder for nye iværksættere ud og tilmelde dig her – alle er velkomne. Du kan også tjekke StartVækst, de har mange gode tilbud (find din region i øverste, højre hjørne). Gå til mange møder, skaf megen baggrundsinformation, tænk som en virksomhedsleder – så bliver du det også hurtigere. Besøg også iværksætterforummet “Amino“, hvor iværksættere diskuterer alt mellem himmel og jord. Og se, hvad andre iværksættere spørger om på anettesand.dk, hvor der er masser af spørgsmål i iværksætterbrevkassen og helt sikkert også noget, du kan blive inspireret af.